Nyheter från Integrationssegling

Hej alla båtägare!

Vi har fortfarande plats för båtar (både segel- och motorbåtar) till juniseglingen. Det kommer bli jättetrevligt och man gör skillnad i samma veva!

Datum: 16-17 juni

Pris: Gratis för båtägare

Det kostar ingenting om man deltar med sin båt och mat ingår för hela resan.

Juniseglingen är en helg då flera båtar åker ut en helg tillsammans med besättningar där hälften är ointegrerade invandrare och hälften är svenskar. Vi äter, umgås, går tipsrunda och lär oss om naturen. Vi brukar vara omkring 7 båtar med i snitt fyra deltagare ombord på varje båt.

Du som deltar behöver vara 18 år eller äldre.

Syftet med Integrationssegling är att inkludera ointegerade invandrare i svenskt båtliv samt att integrera ointegrerade svenskar och invandrare med varandra.

 

Vi kommer ses i Waxholms gästhamn den 16 juni och kommer tillbaka dit den 17 juni. Hamnavgiften när vi ses ingår också. 🙂

Sista anmälningsdag är 16 maj!

Du kan anmäla dig här: https://goo.gl/forms/YAXYQkYlUrbe8Yus1

Vill du veta mer så kan du läsa här

(http://integrationssegling.se/info-bathelger/) och/eller fråga mig.

Integrationssegling ordnar främst helglånga båtutflykter, men även

båtlivs- och naturrelaterade aktiviteter såsom båtupptag, sjösättningar, vårfix, språkcaféer med inriktning på båttermer, middagsbjudningar, föredrag och annat båt- och vattenrelaterat. Våra aktiviteter pågår året runt, men är såklart säsongsbetonade (till exempel har vi båtutflykter enbart under sommaren).

Vi försöker att i de allra flesta aktiviteterna ha med hälften svenskar och hälften ointegrerade invandrare (undantag är till exempel båtupptag och simskola).

Med vänliga hälsningar,

Simon Vinokur

Ordförande Integrationssegling

Tel: 070-425 38 35

 

www.integrationssegling.se

www.facebook.se/integrationssegling