Båtlivsappen Skippos nya uppdateringar

Det kan du förvänta dig av båtlivsappen Skippo i sommar!

Skippo är Nordens största båtlivssapp för båtar. Vi har pratat med Alice Rosberg som varit med och tagit fram årets stora uppdatering. Som användare kan man förvänta sig säkrare drift, mer inspiration och en bättre användarupplevelse.

Har du båt är sannolikheten att du även har appen Skippo, det som tidigare kallats för Eniro På Sjön, installerat i din telefon eller surfplatta stor. Appen är så pass välanvänd att den kallats folklig och teamet bakom jobbar ständigt med att erbjuda enklare, säkrare och mer hållbara lösningar för båtlivet.

Det är också här vi hittar Alice Rosberg vars arbete går ut på att förbättra användbarheten i den omtyckta navigationsappen Skippo. Hon berättar att man snart kan vänta sig en stor uppdatering som inte bara gör upplevelsen bättre utan också ger inspiration om färdmål och destinationer till sjöss.

– Vi har intervjuat, tagit emot feedback och testat tillsammans med våra användare för att utveckla smarta och efterfrågade funktioner. Skippo har visserligen alltid varit användarvänligt men med den här uppdateringen blir det ännu smidigare och tryggare att navigera. Men överlag kan de förvänta sig en väsentligt bättre användarupplevelse, säger Alice och fortsätter:

– Vi har också satsat stort på att göra det enklare för användare att hitta och utforska färdmål på sjön för att inspirera till fler utflykter, tillägger hon.

Snart kan man i appen på olika sätt upptäcka nya platser att besöka. Här hittar man som användare allt från passande hamnar för natten eller det bästa glasstället i skärgården.

– Tanken är att skapa möjligheter till att uppleva mer av vad båtlivet erbjuder.

Skippo vill också göra det enkelt att agera hållbart på sjön. I ett nyligen tillkännagivit initiativ lanserar Skippo Miljöpakten – en satsning för att fler båtägare ska upptäcka hur lätt det är att göra rätt för att bidra till ett mer hållbart båtliv.

Genom att gå med i Miljöpakten uttrycker man sin vilja att efterleva åtta enkla åtaganden och sprida kunskapen vidare. Det långsiktiga målet är ambitiöst – att alla Skippos användare ska gå med.

– Jag vill uppmana alla att gå med såklart, och se det som ett sätt att ge framtida generationer möjligheten att njuta av båtlivet så som vi gör idag, säger Alice.

För mer information om Miljöpakten och hur man ansluter sig, besök skippo.se/miljopakten

Så vad kan vi förvänta oss i nästa uppdatering?

– Håll utkik i appen inom kort för att ta del av alla nyheter, vi är mycket förväntansfulla nu när säsongen drar igång, avslutar Alice.

Skippo förenar innovation med användarvänlighet, hållbarhet och gemenskap. För många båtlivsentusiaster där ute är appen den ultimata följeslagaren.